Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Vánoční povyražení U slepiček

Vítejte v creperii U slepičekByly dva dny před vypuknutím samotných Vánoc, všude ležel sníh, venku neútulno, a přece jsme se vydali s podvečerem na cestu do Průhonic. Tak jako tradičně byl náš tým Musicalnetu pozván na vánoční párty divadel Broadway a Hybernia v creperii U slepiček.

Věčně rozesmátý a v dobré náladě - Pepa VojtekTradiční předvánoční posezení všech, kdo se v obou divadlech podílejí na jejich funkčnosti, a samozřejmě hvězd a novinářů. Jedná se o takové neformální setkání v útulném komorním prostředí, kde krom možnosti „ulovit“ nějakou zajímavou fotografii a popovídat si, pořadatelé rozmazlují své hosty velmi dobrou a bohatou kuchyní a samozřejmě i něčím na svlažení hrdla.

I Helena Vondráčková a Vilda Čok si party užívaliCelá akce se pomalu rozjížděla již kolem sedmé hodiny, kdy kolem svých hostů pobíhal sám hostitel Oldřich Lichtenberg. Pomalu a průběžně během celého večera pak přicházely různé celebrity. O dobrou náladu a obveselení všech se obětavě staral DJ Václav Höfler a dokonce se mu podařilo vylákat některé umělce i k mikrofonu.

Nechyběl ani tenorový gladiátor Marián Vojtko s partnerkou Zahlédnout jste zde mohli hvězdy jako Helena Vondráčková s manželem, Kateřina Brožová, Marta Jandová, Vanda Konečná, Monika Absolonová, Alan Bastien, Vilém Čok, Marián Vojtko s Libuší Vojtkovou, Josef Vojtek s manželkou Jovankou, Tomáš Trapl, Kamila Nývltová, Petr Janda, Radka Fišarová, Sabina Laurinová, Ivan Vyskočil, Bohouš Josef, ale i skladatel Zdeněk Barták, Daniel Hůlka nebo Martin Pošta a další… Kompletní výčet by byl opravdu dlouhý – snad jen na závěr prozradíme, že kolem desáté hodiny dorazil svou manželku podpořit a zkontrolovat i samotný Karel Gott.

Hostitel Oldřich Lichtenberg vítá vzácného hosta - dorazil Karel GottJako velmi příjemný zlatý hřeb večera byl všem přítomným věnován kapřík a vánočka. Pravda, čekání na kapra a sledování tradiční vánoční procedury jeho odchodu ze světa živých, bylo poněkud brutální a jen pro otrlé povahy, ale kapřík na štědrovečerním stole za to opravdu stál.

Nastal čas poděkovat a rozloučit se a snad zase jindyTímto tedy děkujeme Oldřichu Lichtenbergovi za milé každoroční pozvání, příjemné posezení v atmosféře téměř rodinné, za spoustu dobrého jídla a příjemných zážitků. Těšíme se na další spolupráci v obou divadlech a přejeme panu producentovi i sobě nekončící plejádu nových a zajímavých muzikálů.  Setkání obou táborů (divadelního s mediálním) tedy přineslo přesně to, co mělo - dobrou náladu a spokojenost na obou stranách .

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.