Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Čarodějnice, ale nejen ty, už mají své kostýmy

Nečekají nás jen krásné kostýmy. Zuza Ďurdinová je k nepoznání.14 dní před premiérou muzikálu Kladivo na čarodějnice se fotil program. Jak už to bývá, je na to vyhrazen celý den, i tentokrát tomu nebylo jinak. Celou akci řídil Ladislav Beran, který se staral o aranžmá fotek a nejdůležitější osobou byl fotograf Martin J. Polák. Vše velmi bedlivě sledoval kostýmní návrhář Roman Šolc, který hlídal doplňky, kostýmy, ale i líčení a účesy. Přímo v hledišti pak upravoval masku kata.

Sisa Sklovská jako hraběnka a Zbyněk Fric jako děkan Lautner.Divadlo bylo tak během dne plné hvězd. Kdo nebyl zrovna na jevišti, tak byl buď v maskérně, kostymérně, hledišti, a nebo v divadelní kavárně.

Nám se podařilo, jako jedněm z mála, zúčastnit se na chvíli focení přímo na jevišti. Proto máme jen malou ochutnávku kostýmů, které jsou opět velkolepé. Na jevišti jsme viděli například všechny tři hraběnky - Sisu Sklovskou, Uvidíme, jak se Martina Pártlová se svojí první muzikálovou rolí popere.Martinu Pártlovou a Michaelu Zemánkovu, dále pak Lukáše Kumprichta, Zuzanu Ďurdinovou, Zbyňka Frice, Ladislava Spilku a zraněného Jana Urbana. Ten nám prozradil, že úraz je přímo pracovní z muzikálu Carmen

Ladislav Beran nám také prozradil, že v divadle do budoucnosti připravuje multimediální show, která se bude jmenovat Game. V hlavě ji nosil několik let. Vypadá to, že se v Divadle Milenium bude opět hrát skoro každý den.

Kromě kostýmů zde také byla poprvé k zaslechnutí nejedna skladba, která je součástí příběhu o lásce a nevinnosti, stajně jako zradě. Zkrátka je na co se těšit.

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.