Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Jaroslav Klein opustil tento svět...

Jarda byl šoumenSkvělý kamarád, výborný zpěvák, člověk, který si umí udělat srandu sám ze sebe, a jinou legraci nezkazí, hráč na trubku a lesnici, producent a nenapravitelný snílek. Samozřejmě také muzikálový herec, který se z menších rolí v muzikálu Jesus Christ Superstar a Děti ráje vyzpíval až na roli hlavní - samotného Giacoma Girolama Casanovu de Seingalt v muzikálu Casanova. Také showman, kterého jsme mohli vidět v letošním kole Hlasu, kde se snažil "přezpívat" svou dceru Evu. V neposlední řadě také producent, který na tento podzim připravuje premiéru nového muzikálu.

Jarda a Eva Kleinovi - křest KapeskyBohužel, vše již musím říkat v čase minulém. BYL. Jarda Klein nás navždy opustil. Beze srandy, potichu.

Stalo se tak náhle 24. srpna, v neděli ráno.

Poslední rozloučení se koná 28. srpna 2014 ve 13 hodin ve smuteční síni v Lounech. Zváni jsou všichni, kteří ho měli rádi.

Na závěr mi dovolte jednu citaci z písně "Bouře", kterou si Jarda nedávno zazpíval po boku své dcery Evy:

"JÁ VÍM, že nebude snadné, všem říct, že opona spadne..." 

Komentáře k článku

avatar Roman J.
0
 
 
Díky za článeček. Chtěl bych ale zjistit něco víc. Aspoň věk... Rád bych připravil zítra na čtvrtek článeček do HaNo - vzpomínku, ohlédnutí - zaslouží si to!
* Jméno
* Mail
WWW
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Přidat komentář
Storno
avatar Janina
0
 
 
Milý Jardo, nikdy mne nenapadlo, že místo chystáných článků o premiéře tvojí komedie, budu psát o derniéře tvého života.
Doufám, že i nadále zůstaneš naším věrným čtenářem, byť to uvidíš tak trochu zezhora. Mým přáním je, aby jsi viděl, že jsem "nekecala", že věci dějící se okolo tebe, stojí za to. Dovoluji se zařadit do zástupu tvých fanoušků, kterým budeš navždy chybět. Budeme tě nosit ve svých vzpomínkách, zpívat tvoje písničky, hrát tvoje nápady a hladit tvoji duši.
A pošli nám občas nějaké znamení, ať víme, že i v nebi to stojí za to, když to před tím na zemi žiješ naplno.
Tvoje Janina, co ti tleská ve stoje.
* Jméno
* Mail
WWW
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Přidat komentář
Storno
* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.