Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Obchodní centrum Lihovar v Říčanech otevírala řada celebrit

Slavnostním přestřižením pásky byl obchodní dům Lihovar otevřenVe čtvrtek 10. listopadu krátce po poledni se nad Prahou válela inverzní deka a na výlet za hranice metropole se mi nijak zvlášť nechtělo. Byli jsme však s Musicalnetem pozváni na otevření Obchodního centra Lihovar, a tak jsme ještě společně s dalšími novináři vyrazili směr Říčany, neboť pozvánka lákala dlouhým seznamem zvučných jmen a známých tváří. A to jsme si přece nemohli nechat ujít.

Evu Decastelo zlákal krámek s dámským prádlemNa místě jsme byli o něco dříve, a tak jsme si nové prostory obchodního centra pořádně prohlédnout. V přízemí jsme se pokochali krámkem s krásnými květinami, osobně mě uchvátily orchideje všech možných barev i velikostí a nádherné růže. Postupně jsme prošli i další krámky s oděvy, prádlem, kadeřnictví, prodejnu kávy a kinotéku, zastavili jsme se i v kadeřnictví a nehtovém studiu, všude – Deska cti byla pojata skutečně neotřele a vtipně, na nikoho, kdo se na stavbě podílel, nebylo zapomenutosnad u každého krámku se připravovaly ochutnávky a malé rauty, které lákaly jak vůněmi, tak svým krásným nazdobením.

V přízemí nás zaujala jakási „deska cti“, na které byli vyjmenováni všichni, kdo se na stavbě obchodního centra podíleli, od projektantů, přes zedníky až po přidavače. Na posledním řádku byl obrázek tří krys, který vyvolával v kolemjdoucí pobavené úsměvy… Ale to už v domě začínalo být rušno, protože se mezi dveřmi začaly objevovat očekávané celebrity. A skutečně nezklamaly, obchodní centrum se jimi brzy zaplnilo za mohutného cvakání fotoaparátů všudypřítomných novinářů.

Jan Přeučil s manželkou Evou Hruškovou si pochutnali na skvělé kávěKrátce po 14.00 hodině jsme byli nasměrováni k hlavnímu vchodu, kde mělo dojít ke slavnostnímu přestřižení pásky. Naštěstí nás organizátoři dlouho netrápili čekáním na chladném vzduchu a slavnostní akt proběhl velmi rychle a bez dlouhých proslovů. A potom už jsme se mohli vrhnout do útrob právě otevřeného obchodního centra a projít si ho s pozvanými umělci. Hned u vchodu jsme se zastavili na výbornou kávu s Evou Hruškovou a Janem Přeučilem. Své rodiny vyvedli za nákupy například Václav Postránecký nebo kouzelník Pavel KožíšekObsluha zájemce naučila, jak se dělá správné cappuccino.

Kávu ochutnali také Světlana Nálepková s hercem Jaroslavem Sypalem, který se proslavil především díky filmové trilogii Byl jednou jeden polda.…S věčně rozesmátou Aniffe Vyskočilovou jsme zašli do místního kadeřnictví, Eva Decastelo se nechala zlákat do krámku s dámským prádlem a ve vestibulu dávala rozhovor Vendula Auš Svobodová. Z Ordinace v růžové zahradě si do obchodního centra Lihovar odskočil herec Petr Vágner, z Národního divadla zase Václav Postránecký.

Aniffe Vyskočilová si se zájmem vyzkoušela služby místního kadeřnictvíTaké herec Ivan Vyskočil neodolal a ochutnal nabízená vína, Čestmír Řanda vyvedl svou půvabnou přítelkyni a zpěvačku Terezou Sloukovou, mezi návštěvníky nechyběl ani bývalý kaskadér a herec Zdeněk Srstka. U každého krámku bylo proč se zastavit, neboť všude lákalo ke vstupu a prohlídce spousta nabízených dobrot, a nejen to. Po prohlídce prodejničky za asistence milé a usměvavé obsluhy si příchozí odnášeli tu větší či menší dárkové balíčky.

Své dojmy z nového obchodního domu vylíčila novinářům i Vendula Auš SvobodováA tak, co říci na závěr? Budete-li mít cestu do Říčan, neváhejte se v nově otevřeném obchodním centru Lihovar zastavit, nebudete litovat. Pro vaše auto vám bude k dispozici parkoviště, najdete zde širokou nabídku jak oděvů, tak služeb, kadeřnictvím a nehtovým studiem počínaje a příjemným posezením v restauraci konče. A protože se blíží vánoce, můžete zde v klidu a pohodě nakoupit i vánoční dárky. Za Musicalnet mohu říci, že se nám v OC Lihovar rozhodně líbilo, takže na zpáteční cestě do Prahy mi už pošmourné listopadové počasí vůbec nevadilo.

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.