Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Tisková konference muzikálu Obraz Doriana Graye

Jan Sahara Hedl, Radim  Schwab, Bára Basiková, David KrausTisková konference k muzikálu Obraz Doriana Graye se uskutečnila 17. 2. 2006 v odpoledních hodinách v divadle Ta Fantastika. Zúčastnili se jí nejen autoři, ale překvapivě i velká část účinkujících. Netradičně se všichni seskupili pod jevištěm v první řadě, protože na jevišti už byly rekvizity a připravená scéna k večernímu představení.

David Kraus hraje DorianaNejčastěji mluvil étericky působící režisér Jiří Pokorný, který upozornil hlavně na nové tváře. Jsou to např. Miloslav König, Martin Písařík, Vojtěch Dyk, Kristýna Leichtová nebo Ida Sovová. O rozmanitosti hudby se zmínil hudební skladatel Michal Pavlíček. Před večerní novinářskou premiérou se někdo připravuje…Byl zde textař Jan Sahara Hedl, který působil zakřiknutě a skromně. Kostýmní výtvarnice Kateřina Štefková se krátce zmínila o kostýmech.

Na tiskovce se - po pauze ve světě show businessu - ukázala i Bára Basiková, která se díky muzikálu Obraz Doriana Graye vrací na divadelní scénu. Jak sama prohlásila, tak je to především díky hudbě, kterou složil Michal Pavlíček.

Představitel hlavní role Doriana, David Kraus, uvedl, ... a ostatní se baví v hledištiže pro něj bylo zkoušení opravdu náročné a byl rád, že v tomto projektu vydržel až do konce. Již dříve se jako herec s muzikálem setkal, ale nikdy nedošel až k premiéře.

Ke slovu se dostal i spolumajitel divadla Petr Kratochvíl, který především upozornil na 50% slevu na vstupenky pro studenty. Po tiskové konferenci si někteří členové souboru v čele s režisérem "pinkli" v hledišti s míčem a šlo se na večerní premiéru.

Fotografie Michal Škvor, text Petra Gregorová

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.