Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Kapela Botox pokřtila první EP stylově

Skupina Botox pokřtila svůj songHudební skupina Botox, jehož frontmenem není nikdo jiný než hvězda soutěže Tvoje tvář má známý hlas Jan Kopečný, pokřtila 23. ledna 2019 v Lucerna Music Baru své nové EP. Křest provázel téměř dvouhodinový koncert, ve kterém Botox představil svou novou tvorbu, ale zazněly také již známé hity „Popelář“, „Stalker“ nebo „Komplex“. EP přišla pokřtít celá řada osobností naší popové scény, ale také třeba hvězda TV Nova Lucie Borhyová, která si dokonce v klipu „Stalker“ zahrála hlavní roli. Režie videoklipu se ujal uznávaný francouzský režisér Juan David Salazar. Dalšími kmotry byli frontmen a zpěvák skupiny Kabát Josef Vojtek a Sagvan Tofi. V jaké atmosféře se večer odehrával, se můžete s námi teď společně podívat.

Injekci botoxu od této sestřičky nikdo neodolalHned po příchodu do Lucerna music baru diváky v předsálí vítaly zdravotní sestřičky s velkými injekčními stříkačkami s nápisem BOTOX. Jak příchozí brzy zjistili, dávka se aplikovala přímo do úst a chutnala jako skvělý koktejl jahodového džusu a vodky... Za originálně pojatým welkome drinkem nezůstal o nic pozadu ani raut, kde bylo vše dotaženo do dokonalé podoby až po ubrousky v kapelových barvách – černé, bílé a červené.

Logo Botoxu bylo všudypřítomné a v koutku se suvenýry jste si mohli vybrat trička, čepice a další upomínkové předměty. Nechběla ani tabule pro vzkazy fanoušků kapele, a počtení to bylo nědy opravdu velmi zábavné.

Botox to rozjel naplnoAtmosféra před blížícím se koncertem Botoxu patřičně zhoustla, fanynky zcela zaplnily místa pod pódiem a úderem půl deváté nastoupila kapela v plné parádě ve složení Jan Kopečný (zpěv), Petr Ryšavý (zpěv, kytara), Michael Říha (klávesy, zpěv), Petr Bidlo (baskytara) a Matěj Diviš (bicí). O tom, že v repertoáru této pětičlenné skupiny nejde pouze o výbornou muziku, ale především také o humor a nadhled, se mohli všichni přítomní vzápětí přesvědčit. Každý song byl nabitý neotřelými nápady, vtipem a obrovským nadhledem, kluci se nebojí dělat si legraci sami ze sebe. Po několika hitech Botoxu došlo konečně i na křest EP.

EP se křtilo stylově – botoxemNa jeviště byli přizváni kmotři Josef Vojtek, Sagvan Tofi a půvabná Lucie Borhyová, kteří se postupně ujali mikrofonu, aby klipu popřáli do hudební kariéry hodně úspěchů a spokojených posluchačů. EP bylo pokřtěno za velkého jásotu všech přítomných – jak jinak – než lahodným obsahem velkých injekčních stříkaček s nápisem BOTOX. Po křtu na pódium postupně přicházeli další hosté, a tak se svými písněmi vystoupili někteří účastníci show Tvoje tvář má známý hlas. Diváky pobavili například porotci Aleš Háma a Janek Ledecký, za soutěžící vystoupila nepřehlédnutelná růžovovlasá vítězka Československé Superstar Tereza Mašková.

Janek Ledecký byl jedním ze vzácných hostů večeraJan Kopečný k večeru dodal: „Bereme ten večer jako úžasnou možnost sejít se na jednom pódiu s lidmi, které máme rádi, ale zároveň nikoho nehrát. Chceme být sami za sebe, což je hlavní důvod, proč vůbec kapela Botox vznikla. První klip se jmenuje „Popelář“. Každý dnes zpívá o lásce a všem s ní spojeném. Chtěli jsme zkusit něco trochu jiného, a proto jsme napsali píseň o vysněné práci každého malého kluka. Na lásku přijde čas později,“ sdělil zpěvák Jan Kopečný, proč první singl, ke kterému natočili i klip, vznikl právě na tohle téma. „Když jsme natáčeli klip, byly extrémní zimy, vstávali jsme ve čtyři ráno, a pak jsme všichni skončili s pořádnou chřipkou. Druhý singl budeme točit v březnu k písni „Mám svý svaly rád“, tak snad nám bude počasí přát,“ prozradil Petr Ryšavý.

Frontmanem kapely Botox je Jan KopečnýVečer se velmi vydařil, nadšení publika a potlesk nebraly konce. Skupina chystá na jaře vydání debutového CD a na léto šňůru po českých městech a festivalech. Popřejme tedy i my za naši redakci kapele Botox hodně skvělých nápadů, a ať po tomto zdařilém startu rozdávají humor a dobrou muziku plnými hrstmi ještě hodně dlouho. O chystaných koncertech a akcích skupiny Botox se dozvíte více na jejich oficiálním www.botoxmusic.cz.

Jak večer probíhal, se můžete podívat v naší fotogalerii.

 

Na propagačních materiálech si dala produkce skutečně záležet Petr Ryšavý se v kapele chopil zpěvu a kytary Jan Kopečný si zájmu fanynek užíval plnými doušky Po koncertě následovala dlouhá autogramiáda
Lucie Borhyová byla EP nejen za kmotru, ale dokonce si v jednom klipu i zahrála Křest si nenechal ujít ani zpěvák Petr Kutheil, který na Botoxu celý večer evidentně ujížděl Jako host vystoupila i Česko-Slovenské SuperStar Tereza Mašková Za bicími předváděl svou show Matěj Diviš
Dalším z několika kmotrů byl Josef Vojtek Petr Ryšavý a Jan Kopečný jsou parťáci nejen na pódiu Botox dostával publikum do varu Večer si užívali i Martin Písařík a další z kmotrů Aleš Háma
Na křtu se ukázal i Oldřich Lichtenberg a nemohl chybět další kmotr Sagvan Tofi Večer si nenechal ujít ani zpěvák Jaromír Adamec Nemohla chybět ani muzikálová kolegyně zpěvačka Kamila Nývltová Závěr večera se konal ve znamení autogramiády

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.