Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Muž přes palubu, aneb „Plavba s celebritou“

Před naloděnímZa časného letního odpoledne v sobotu 10. srpna bylo na náplavce Na Františku opravdu pozdvižení. Ne, nebojte se, nikdo přes žádnou palubu nespadl, ale i tak bylo u Vltavy u nástupního mola pod Štefánikovým mostem živo. Shromáždila se tu totiž početná skupina fanoušků (a hlavně fanynek) populárního zpěváka a muzikálového herce Mariana Vojtka. Většina přítomných dorazila oblečená do pruhovaných triček a námořnických doplňků a vyčkávala přistavení parníku Mělník. Na místě již byl i Marian Vojtko, který dobrou náladou přímo zářil, a Plavba s celebritou mohla začít. A jak jsme si společnou plavbu po Vltavě užili? Čtěte dál – a můžete se podívat i na ilustrační fotografie.

Marian Vojtko se svou manažerkou Petrou ŠvábovouPo nalodění, které perfektně organizovala manažerka Mariana Petra Švábová, a po vyplutí se lidé s Marianem Vojtkem fotografovali a on se s každým ochotně zastavil i na pár slov. Na horní kryté palubě bylo připravené i malé občerstvení. A právě tady nám Marian Vojtko i zazpíval – za podpory halfplaybacku jsme si poslechli píseň „Adriano“ z muzikálu Drákula a nemohla chybět ani skladba „Na křídlech fantazie“ z muzikálu Baron Prášil. Marian Vojtko však nezůstal jen u muzikálových melodií, ale zazpíval i píseň ze svého CD a na závěr také píseň „Lady Carneval“, kterou jistě všichni známe v podání Karla Gotta. Ovšem Marian Vojtko panu Gottovi velmi zdařile konkuroval.

z lodi byl krásný výhledMarian po celou dobu neformálně a velmi vtipně komunikoval s publikem a na vše velmi pohotově reagoval. Jeho smysl pro humor se zde rozhodně nezapřel. Všichni jsme si nadšeně zatleskali do rytmu a vystoupení, které obsahovalo čtyři písně, si naplno užívali. Plavba pod pražskými mosty za krásného počasí a pohled na Národní divadlo, Karlův most plný turistů a další památky, je z Vltavy opravdu nezvyklý a romantický. Naplno jsme si užívali i pohledy na náplavku plnou labutí, mnozí z nás byli nadšeni i kachnami s malými káčátky, které naši loď občas doprovázely, a tak jsme si všichni užili i krásnou přírodu kolem řeky.

Na lodi zaznělo pozvání na říjnový koncertDevadesát minut na palubě doslova uteklo jako voda a my se už nyní můžeme těšit nejen na další muzikálovou sezónu s Marianem Vojtkem, ale i na jeho další akce a koncerty. Jak se on sám nechal slyšet, třeba by si rád zopakoval i podobnou plavbu lodí po Vltavě, dokonce navrhoval rozšíření programu i o grilování – tak se necháme překvapit… Vy, kteří byste rádi navštívili koncert Mariana Vojtka, můžete tak učinit třeba dne 22. října 2013, kdy od 19 hodin vystupuje v Divadle Bolka Polívky U22 v Praze-Uhříněvsi.

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.