Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Carmen posté

tn_MS09C-033529Rekordní sté představení muzikálu Carmen se odehrálo 29. května 2009 na scéně Hudebního divadla Karlín. Tento muzikál zahájil 2. října 2008 v 19 hodin tuto divadelní sezonu a od té doby je téměř nepřetržitě v programu.

Ačkoliv muzikál nenaplnil všechna očekávání, která do něj byla vkládána skrze práci amerického týmu, své diváky si našel a ti jeho reprízy stále vyprodávají. Pokud si tn_MS09C-033367totiž uvědomíme, že HdK je repertoárové divadlo, pak jde o obdivuhodnou frekvenci uvádění.

Tuto skutečnost bylo tedy potřeba patřičně oslavit. Ředitel HdK Egon Kulhánek poděkoval za trvalou přízeň publiku i umělcům za jejich výkony. tn_MS09C-033375Poté se při děkovačce na scéně objevil obrovský dort s motivem Carmen, který symbolicky ochutnali i diváci, když jim umělci do hlediště přinesli ochutnat.

Carmen sice oslavila stovku, ale jen několik málo lidí může říci, že odehráli plný počet představení. Ti, jimž se to podařilo, jsou Kateřina Nováková v roli Sheridy, Václav Vostarek v roli tn_MS09C-033447policisty Kelvina a Roman Škoda v roli siláka.

Po děkovačce se všichni převlékli a šli na oslavu. Největšími celebritami však nebyli hlavní protagonisté muzikálu Lucie Bílá a Václav Noid Bárta, ale lvi Leon a Tarzan, které na tuto oslavu přivezla rodina Berouskových.tn_MS09C-033417 Každý si je chtěl pohladit, ti odvážnější si je pochovali (Braňo Polák tak málem přišel o ruku, když se Tarzanovi začalo zdát, že důvěrností bylo dost), všichni se s nimi fotili. A tak ani nevadilo, že Carmen a Garcia (nyní již v civilu) dorazili až po půlhodině čekání.

Pak nastalo pekelných tn_MS09C-033574deset minut, kdy se asi 20 fotografů muselo vejít na 2 m2, aby mohli vyfotit zakrojení do tohoto speciálního, 40 kg vážícího dortu, který připravili cukráři z Holiday Inn. Lucie Bílá krájela, Noid měl co dělat, aby takové "brzdy" vůbec udržel.

Po úspěšném rozkrojení dortu následoval přípitek šampaňským nejen na oslavu uplynulé stovky, ale samozřejmě i přání další stovky v příští tn_MS09C-033619sezoně. Za všechny umělce si tak přiťukli Lucie Bílá, Noid, Robert Jícha, Dasha, Markéta Poulíčková, Václav Vostarek, Pavla Břinková a Josef Štágr spolu s vedením divadla.

Pak již umělci i novináři ochutnávali dort (který byl výborný), povídali si, spřádali plány do budoucna, nebo jen řešili svou současnou práci a pomalu se rozcházeli do deštivé noci, ale se sluncem v duši.

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.