Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Děti Ráje aneb "Kamarád do deště" v muzikálu

Přípitek na Děti rájeKamarádi do deště, Lukáš Vaculík a Sagvan Tofi, se sejdou na jednom jevišti v Goja Music Hall. Na 14. listopadu 2009 je totiž naplánována premiéra muzikálu Děti ráje. Další velkou hvězdou v muzikálu bude Iveta Bartošová kterou v hlavní roli Evy bude alternovat Míša Nosková.

Iveta Bartošová a Sagvan TofiMuzikál Michala Davida, Františka Janečka a Zdeňka Bartáka o tom, jak jedna písnička ve víru diskotékového třeštění rozdělila Evu a Michala a jak je zase dala dohromady. Scénář napsal představitel DJe Toma Sagvan Tofi a režie se ujme Petr Novotný. Z režijních počinů Petra Novotného můžeme jmenovat muzikálové hity jako Jesus Christ Superstar, Bídníky či Miss Saigon.

V Dětech ráje určitě zazní megahity Michala Davida a skupiny Kroky jakými jsou "Decibely lásky", "Poupata", "Nonstop", "Největší z nálezů a ztrát", "Pár přátel", "Každý mi Tě lásko závidí" a další z bezmála třiceti legendárních písní.

Část lidí byla oslovena z původního konkurzu, většina ale vzešla z nového. Překvapením je Iveta Bartošová, jejíž neslavné zkoušení v projektu Mona LIveta Bartošováisa bylo dlouho propíráno v bulvárech. Dalším bulvárně zajímavým interpretem je Michaela Nosková, která se musela vzdát svého účinkování v divadlech Broadway a Hybernia. A také se očekává reakce tvůrců některých písní Michala Davida a Zdeňka Bartáka, jelikož nyní připravují podobný projekt v divadle Broadway, a s prodejem práv (které dříve podepsali Dr. Františkovi Janečkovi) nesouhlasí. Pravda je, že projekt Děti ráje se připravoval v létě 2006, ale až nyní se bude realizovat.

Sagvan TofiV dalších rolích budeme moci spatřit Lukáše Vaculíka, Josefa Štágra, Braňo Poláka, Jana Kříže, Petera Veslára, ale třeba také Jana Honiga, Vítka Bečváře, Zdenku Pijanovou (všechny můžeme znát z amatérských představení muzikálu Kleopatra)

Režijní a choreografické zkoušky začínají 31. srpna a budou probíhat v herecké zkušebně Hudebního divadla Karlín, kde také herci poprvé Sagvan Tofi na zkoušce muzikáludostanou do rukou kompletní texty a libreto, na kterém se ještě v tuto chvíli dolaďují poslední detaily.

A aby se hercům a tanečníkům před kolotočem zkoušek dodala energie, tak páni producenti Viktor Mráz a Michal Běloušek pořádají 18. srpna v penzionu v Malých Čičovicích Párty Dětí ráje.
My jsme na akci zvaní, tak se těšte na reportáž a fotografie z párty a samozřejmě i na další detaily o muzikálu Děti ráje.

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.