Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Casanova se obléká

Radka Fišarová coby hraběnka z DubnaPo úspěšném konkurzu se muzikál Casanova opět trochu přiblížil k přpravované premiéře. Vybrali se účinkující, podepsaly smlouvy a začalo se zkoušet - většinou v HDK. Ale dnes se zkoušelo v divadle  Broadway. Tentokrát to bylo zkoušení kostýmů, které se však zatím pouze špendlily. Pro zkušené švadleny to nebyla těžká zkouška. Jejich hbité prsty měnily "polotovary" kostýmů v dokonalé modely. Moc času do premiéry nezbývá, ale švadleny svoji roli zvládnou jistě na výbornou a dobové kostýmy se určitě líbit budou.

Režisér a kostýmní výtvarník sladili své představy o kostýmechUž teď mohu říci, že bude co obdivovat. Slušelo to všem a kostýmy se líbily i samotným hercům i zpěvákům i company. Dita Vích Hořínková trpělivě čekala, až ruce zkušené švadleny sešpendlí kostým hraběnky a myslím, že se jí kostým líbil stejně jako mně. A zlatá barva jí bude zcela jistě moc slušet.

Přišla jsem se podívat na kostýmovou zkoušku s dosti velkým časovým předstihem. V prostorech šatny byly na zemi šaty, boty, spodní prádlo a různé doplňky. Na první pohled se mi moc líbily a trochu jsem doufala, že třeba jen pár bot „zbude“ i na mne, ale měli asi vše dobře spočítané. Nic na mne nezbylo.

Pánové, také se vám tají dech?Po celém divadle pobíhaly dívky z company a vybíraly části garderoby opravdu pečlivě. Nebylo to lehké rozhodnout, jaké spodní prádlo se bude divákům líbit – modré nebo raději růžové? Rozhodnutí nebylo určitě snadné.

Nejmladší představitelé Giacoma Filip Antonio a Tomáš Ringem po očku sledovali zkoušky spodního prádla tanečnic a jejich zvědavost byla opravdu roztomilá. A jejich vynalézavost byla obdivuhodná. Opravdu se snažili, aby mohli obdivovat nejen krásu kostýmů, ale hlavně krásná těla tanečnic. A tanečnice se na ně zlobily opravdu jen „na oko“. Samozřejmě jim zájem malých rozpustilých chlapců lichotil!

Určitě se můžeme těšit nejen na krásné kostýmy, ale na znovu uvedený muzikál.

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.