Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Robin Hood - tvůrci natáčeli spoty

Robin Hood - Cestou ke slávěV minulých dnech se tvůrci nového pořadu Robin Hood – Cesta ke slávě postavili před kameru. V prostorách Divadla Kalich se natáčely záběry, se kterými se televizní diváci již brzy setkají na svých obrazovkách, a to díky kampani, která bude novému pořadu předcházet. Natáčení se samozřejmě zúčastnili i moderátoři nové castingové show Martina Kociánová a Petr Vondráček.

Diváci budou mít již díky kampani možnost nahlédnout do zákulisí divadla, které jim jinak zůstává utajeno. Divadelní zákulisí bude divákům postupně odkrývat i samotný televizní pořad. Fanoušci muzikálu uvidí, jak muzikál vzniká, a představí se jim i jednotlivé profese, bez kterých by žádné představení nevzniklo.

Libretistka Gabriela Osvaldová, hudební skladatel Ondřej Soukup, režisér Ján Ďurovčík a producent a ředitel Divadla Kalich Michal Kocourek divákům postupně představí své profese. A představí je s humorem a nadsázkou, které jim jsou vlastní. Pro Michala Kocourka bylo celé natáčení vlastně návrat před kameru. Mnozí z diváků si ho budou pamatovat z filmů a inscenací, kterých natočil téměř 70. Svého času patřil mezi nejobsazovanější dětské herce. Snad každý viděl film Což takhle dát si špenát, kde si zahrál malého Vladimíra Menšíka.

V rámci natáčení také poprvé zazněla ukázka z muzikálové novinky – píseň tlustého mnicha Tucka si však zazpívala netradičně Gabriela Osvaldová, když pomáhala Ondřejovi Soukupovi spolu s ostatními kolegy stěhovat klavír. Pozadu nezůstal ani režisér Ján Ďurovčík, kterému se povedlo „rozhodit“ nejen herečku představující ve spotu Marianu, ale také celý štáb. Čím? Pokud chcete vědět, co znamená jeho režisérský pokyn „zbúraj v nej emočnú krivku v kontexte svedomia“, sledujte Televizi Prima od konce ledna. Právě tehdy celá kampaň odstartuje.

Zdroj: Tisková zpráva TV Prima / Divadlo Kalich

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.