Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

CD Kata Mydláře pokřtili vskutku výjimeční kmotři

Druhý kmotr byl vskutku exotickýÚtulná tradiční staročeská hospůdka, na stolech připravené dobroty a uvnitř natěsnáno, že by špendlík nepropadl. Tak takto nějak by se dal shrnout první dojem po příchodu do pivnice U Zlatého tygra. Běžný štamgast by si řekl, že se tu dnes sešlo požehnaně milovníků zlatého českého moku, nebýt však zcela zvláštní zvukové kulisy, která zněla do éteru. Muzikál Kat Mydlář křtil v pondělí 28. 3. 2011 svoje CD. 

Tři hlavní aktéři - Oldřich Lichtenberg, Michal David a Alan PiskačA jelikož je postava Kata Mydláře ve své podstatě tajemná a překvapivá, tak i samotný křest CD přinesl nejedno překvapení. Už samotný výběr lokace měl nádech tajemna, neboť sám kat Mydlář tuto pivnici svého času navštěvoval, aby svlažil hrdlo po perném dni. Pivnice U Zlatého tygra je však proslulá i dalšími velkými jmény, zejména ze sféry kulturní, jako Karel Hynek Mácha, Josef Kajetán Tyl, František Palacký, František Ladislav Čelakovský, ale třeba i Bohumil Hrabal.

Přímý potomek kata Mydláře byl též zajímavým překvapenímProto i výběr kmotrů CD Kat Mydlář byl volen velmi pečlivě. Jako první kmotr se představil přímý potomek kata Mydláře Jan Smigmator, který velmi stylově zapadl do navozené atmosféry. Další – velmi exotický kmotr, na sebe nechal o chvilku déle čekat, a tím napínal naši zvědavost na maximum. A kdo že byl ten opovážlivec? Věřte, že již po prvém letmém pohledu byste nově příchozímu odpustili i delší nedochvilnost. Druhým kmotrem bylo totiž naprosto kouzelné mládě tygra, které tak velmi nápaditě ozvláštnilo vybranou lokaci, a stalo se logicky senzací. Na okamžik i bulvární fotografové jako by zjihli, a místo neúnavného nahánění hvězd zacílili své fotoaparáty na rozkošnou chlupatou a vykulenou kočičku.

Mezi přítomnými nechyběli manželé VojtkoviAni páni umělci nedokázali odolat, a tak se nechávali dobrovolně a rádi fotit s rozkošným tygřím mládětem v náručí. Postupem času však už tygřík měl tolika rukou najednou dost, a tak občas někomu ukázal, že ač ještě zatím malý vzrůstem, nebezpečného predátora v sobě i tak má a nezapře. A tak se občas dostalo újmy svetru či bundě. Nutno podotknouti, že tygřík osvědčil kulturní povědomí, a žádnou z hvězd nezakousl. A protože už byl čas, aby se tygří kotě vrátilo bezpečně k mámě, byl i přes naši velkou lítost navrácen do náruče majitele a odnesen zpět domů.

Ani Marián Vojtko tygříkovi neodolal neboli tygr s tygremKromě křtu samotného je třeba zmínit ještě jednu velkou událost a sice, že jeden z představitelů Kata Mydláře – Marián Vojtko, se stal v sobotu čerstvým držitelem Thálie, což byl samozřejmě taktéž důvod k radosti a oslavám. Šťastnému výherci, který se stal ihned středem zájmu, gratulovali kolegové i novináři. Vyhříval se tak zaslouženě na výsluní slávy spolu s malým tygříkem a členem mydlářovské rodiny. Pak už se jen jedlo, pilo, korzovalo, konverzovalo a fotilo. Mezi pozvanými celebritami jste tak mohli potkat Bohuše Matuše, Josefa Vojtka s manželkou Jovankou, Kateřinu Brožovou, Viléma Čoka, Tomáše Berouna a další. Popřejme tedy novému nosiči z produkce Popron Music se záznamem muzikálu hodně štěstí a spoustu prodaných kopií.

Komentáře k článku

avatar Kuba
0
 
 
Nevíte nějaké podrobnosti o deluxe verzi na 2CD? Co tam bude navíc za skladby a kdy by asi mělo vyjít ?
* Jméno
* Mail
WWW
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Přidat komentář
Storno
avatar Renata Kratochvílová
0
 
 
Je mi líto, ale prozatím ani my nemáme žádné detailnější zprávy, jakmile budeme vedet - určitě zveřejníme. Krasný den.
* Jméno
* Mail
WWW
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Přidat komentář
Storno
avatar washek
0
 
 
Dneska jsem psal do produkce, odepsali mi, ze to zatim vubec neni planovano...
* Jméno
* Mail
WWW
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Přidat komentář
Storno
* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.