Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Setkání krásných žen a rychlých vozů

Krásný pohled... na auto i Andreu VerešovouV pondělí 21. září se v showroomu firmy Mercedes Benz v Karlíně uskutečnilo setkání příznivců této luxusní značky při příležitosti představení tří nových modelů - GLE, GLE coupe a GLC. Slavnostního představení se kromě příznivců a majitelů krásných aut zúčastnilo také mnoho osobností z našeho kulturního a mediálního světa. A protože ke krásným autům patří i krásné ženy, doplňovala ladné křivky aut neméně ladná Andrea Verešová. Přítomné (nejen fotografy) zaujal její bílý kalhotový kostým s velkým výstřihem - pánové jistě ocenili, že pod ním neměla spodní prádlo.

Načančá si Heidi Janků i toto auto?Tuto akci si ale nenechali ujít ani další naše známé osobnosti – Heidi Janků přišla s manželem a povídala si s Ivanou Andrlovou - kterou můžeme vidět v muzikálu Lucie v roli matky, Lucie Zedníčková vzala na party i svou rodinu. Herec Václav Postránecký - mimo jiné i přísný režisér muzikálu Švejk - dorazil s manželkou, aby si vyzkoušel nové modely aut. Dorazila i Sára Saudková v červených šatech a s dobrou náladou.

Že by Martinův nový vůz?Velmi dobře naladěný byl i herec Václav Vydra - ten v muzikálu Noc na Karštejně jezdí po schodech na saních... ale v muzikálu Lucie jako majitel tiskárny jistě vlastní velký vůz - sem přijel na motorce, pokochal se auty, ale žádným z nich neodjel. Z muzikálu Mýdlový princ si odskočil i Martin Písařík, který přemýšlel a zkoušel, který z vystavených modelů si koupit, aby jako Martin v tomto muzikálu nejezdil jen autobusem. Štěpánka Duchková byla vidět všude, mohli jsme potkat i Pavla Vohnouta Kyklopa s kapelou Kyklops a mnoho dalších umělců…

I blondýnky si mohou tyto vozy pořídit!Ale prestižní vozy nebyly to jediné, co návštěvníci mohli vidět. V baru společnosti Fleret mohli ochutnat netradiční míchané alkoholické nápoje, což si asi nikdo z přítomných nenechal ujít. K zakousnutí byly kromě jiného také originální turecké sladkosti Šeherezád, a kdo chtěl potěšit i další smysly, mohl se nechat okouzlit nádherně vonícími svíčkami. Pro povzbuzení mysli i těla byla připravena ochutnávka kvalitní kávy nebo energetických nápojů Big Shock!

Zpěvák Peter Nagy losoval výherce obrazuPro zájemce byla připravena Kartářka Světla, která každému, kdo toužil nahlédnout do budoucnosti, zodpověděla jeho otázky, a těch zvědavých bylo opravdu dost, fronta před stánkem byla dlouhá. Sama jsem se dozvěděla věci, které mě velmi překvapily.

V závěru programu vylosoval zpěvák Peter Nagy výherce obrazu, který Petr Herel z Latin Art Galery namaloval během prezentace. Z bohaté tomboly se však těšili všichni přítomní.

Akce se skutečně vydařila. Bylo co obdivovat, a to nejen krásná auta. Ta se představila v plném lesku, přítomné dámy v zajímavých out fitech, a fotografové měli co fotit i přes nepříliš slunečné počasí.

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.