Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Divadlo Bez zábradlí zve na Vánoční tržíček

Plakát zve návštěvníky na Vánoční tržíčekDivadlo Bez zábradlí a Nadační fond Slunce pro všechny připravily pro své diváky a příznivce Vánoční tržíček, který se po covidové pauze vrací opět do vestibulu Divadla Bez zábradlí v Jungmannově ulici č. 31 v Praze 1, a to v úterý 6. prosince 2022 od 15 do 19 hod. Zájemci si zde mohou nakoupit adventní věnce, svíčky, drobné dárky, šperky, a další věci vyrobené lidmi se speciálními potřebami. K dispozici budou také svařáček, cukroví, vánočky, štoly a další dobroty z chráněné pekárny Slunce. Je připravený i bohatý doprovodný program, ve kterém zazpívají Dáša Zázvůrková, Petr Macháček, Sbor Corro Picolo a František Konvalinka.

Na charitativní Vánoční tržíček zvou manželé Nikol Kouklová a Karel Heřmánek ml.Prodávat ve stáncích budou také herci a zpěváci Divadla Bez zábradlí Jitka Sedláčková, Karel Heřmánek ml., Nikol Kouklová, Jan Fanta, Michaela Tomešová, Dušan Sitek, Henrieta Hornáčková, Eva Podzimková, Filip Kaňkovský, Kristýna Janáčková, Marie Renčová a další. Přijďte si i vy vybrat pěkné dárky a zároveň podpořit dobrou věc, na chvíli se zastavit a užít si adventní atmosféru v této složité době. Herci Divadla Bez zábradlí a členové Nadačního fondu Slunce pro všechny se na vás budou moc těšit! Další informace najdete na www.bezzabradli.cz a www.slunce.info.

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.