Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Na večeři s Lucií Bílou

Lucie Bílá Pánové, ruku na srdce. Asi jen málo z vás by odmítlo pozvání Lucie Bílé na večeři. Povečeřet s Lucií Bílou neodmítl ani pan Luděk Dragoun z Olomouce. Právě on byl dvou set tisícím návštěvníkem muzikálu Carmen, který má v repertoáru Hudební divadlo v Karlíně. Lucie Bílá v něm svým osobitým způsobem ztvárňuje právě Carmen.

Lucie se šťastným výhercem a jeho přítelkyníO tom, kdo vyhraje večeři s Lucií Bílou, rozhodl v pátek 23. dubna los. Ono zřejmě nelze spravedlivěji určit, který lístek byl právě oním dvou set tisícím. Losovalo se přímo na scéně Hudebního divadla Karlín a dle slov Lucie Bílé vyhrál ten pravý návštěvník. Obávala se, jak by svou výhru přijal někdo, „kdo mě zrovna moc nemusí“.

Příjezd Lucie Bílé k divadlu24. dubna těsně před sedmnáctou hodinou zastavil před restaurantem Theatro černý mercedes. Řidič za přihlížení obsluhy restaurantu a cvakání fotoreportérů otevřel zadní dveře a Lucie Bílá se svým známým milým úsměvem všechny okolostojící pozdravila a zapózovala fotografům.

Pan Dragoun byl velice galantníV restauraci už na ní čekal pan Luděk Dragoun se svou přítelkyní Anetou. Lucie byla k oběma velice vstřícná a tak prvotní rozpaky ze setkání s hvězdou pominuly velice rychle. Pan Dragoun předal Lucii drobné dárky a nádhernou kytici růží, což Lucie Bílá velmi ocenila. I ona přinesla dárky: kompletní sbírku svých cédéček. U jednoho stolu s Lucií Bílou - komu se to poštěstí?Zabraly celou velkou tašku, a tak výherci mají na dlouhou dobu co poslouchat.

Lucie i pan Dragoun zodpověděli několik dotazů týkajících se pocitů na obou stranách, Lucie oba pozvala na večerní představení  a poté již číšník seznámil všechny tři se slavnostním menu jejich společné večeře. Popřáli jsme dobrou chuť a nechali všechny tři vychutnat si v klidu a bez asistence fotografů a kamer jejich společnou večeři.

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.