Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Baron Prášil oslavil 100. reprízu

Šťastná výherkyněPár dnů po zahájení nové divadelní sezóny se v Divadle Hybernia slavilo. Oslava proběhla 30. září. V tento den se odehrála 100. repríza muzikálu Baron Prášil. Samotné představení proběhlo bez inscenačních změn a viděli jsem v něm Daniela Hůlku, Kateřinu Brožovou, Sabinu Laurinovou, Romana Vojtka, Viléma Čoka, Evu Burešovou, Jakuba Wehrenberga nebo Jana Fialu.

Hlavní představitelé po představeníPo děkovačce se ujali role moderátorů Jakub Wehrenberg a Jan Fiala. Ti nic netušícím divákům oznámili, že právě zhlédli 100. představení a pozvali na jeviště tvůrce muzikálu. Sice nebyli přítomni všichni, ale přišli ti nejdůležitější. Daniel Hůlka vtipkoval i po představeníNechyběl režisér Filip Renč, autor hudby Zdeněk Barták, choreografka Kristina Kloubková, kostýmní výtvarník Roman Šolc, koordinátor grafiky projekcí Tomáš Gaisler a light designer Pavel Dautovský. Ostatní se omluvili. Tvůrcům se do rozhovorů moc nechtělo, a tak moderátoři zachraňovali situaci tím, že různě vtipkovali. Například, že za Filipa Renče bude mluvit osoba blízká. 

Nakonec Daniel Hůlka vylosoval z osudí jednoho šťastlivce, který získal od produkce balíček s víny a CD s muzikály, které Hybernia uvádí. Divačka, která výhru získala si na jeviště došla až z 25. řady. 

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.