Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Muzikál Baron Prášil přivítal svého 111 111. diváka

Zdeněk Barták a Helena Vondráčková losují štastného divákaMuzikál Baron Prášil byl před svým premiérovým uvedením opředen tajemstvím. Od své premiéry 25. února 2010 se stále teší neustávajícímu zájmu publika. A tak 19. listopadu po večerním představení oznámili tvůrci spolu s herci, že v hledišti sedí mimo jiné právě i 111 111. divák. Doktoři Nomen a Omen pozvali při děkovačce na jeviště jednoho z tvůrců muzikálu, Zdeňka Bartáka. Ten divákům poděkoval za neutuchající přízeň a oznámil losování jednoho z diváků. Mezi diváky proběhla vlna vzrušení, neboť správně vytušili, že někdo z nich dostane dárek. A nespletli se.

Baron Prášil přivítal 111 111. divákaNásledně Helena Vondráčková vylosovala návštěvnici muzikálu Baron Prášil, které předala dárek a kytici. Původně jí během gratulace měl pomáhat Daniel Hůlka, ale vzhledem ke svému úrazu se nemohl zúčastnit. Naštěstí se mu nic vážnějšího nestalo a příští týden se už opět objeví na jevišti v roli Barona Prášila. Daniela zastoupil jeho kolega Marian Vojtko.

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.