Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Konkurz do muzikálu Osmý světadíl

Ján ĎurovčíkDivadlo Kalich zve ve dnech 18. a 19. dubna 2011 na konkurz do nového muzikálového projektu v režii a choreografii Jána Ďurovčíka, který bude stavět na osvědčených hitech skupiny Elán a ponese název Osmý světadíl. Premiéru tohoto muzikálu připravilo divadlo Kalich na 14. září 2011, předprodej vstupenek bude zahájen na jaře.

 

1. kolo konkurzu proběhne 18. dubna mezi 8:30 – 16:00 hod. S sebou vhodné oblečení pro taneční část. Důležité však je, aby se každý zájemce dostavil do divadla již ráno, kde bude od 8:30 hod. probíhat registrace. Ten, kdo nebude zaregistrován nebude moci konkurz absolvovat.Vašo Patejdl

2. kolo konkurzu proběhne 19. dubna v upřesněném čase a do něho budou vybráni pouze ti, kteří prošli kolem prvním. Nikdo jiný. Neplatí tedy, že když nemohu první den, přijdu druhý!!!

Od pondělí 21. března budou na www.divadlokalich.cz k dispozici ke stažení demo nahrávky a základy k písním určeným pro konkurz.

Koho Ján Ďurovčík hledá?

hlavní ženské role:Ján Ďurovčík
- JANA  - pohledná dívka do 30ti let, štíhlá (nebo mladistvého vzhledu až princeznovského typu ) -  soprán (vysoký soprán), taneční a herecké schopnosti
- MATKA - ženu do 45 let (nebo alespoň tak vypadající) – vyšší alt

hlavní mužské role:
- TOMÁŠ - mladý, sympatický, studentského vzhledu – tenor, taneční schopnosti a herecké schopnosti
- ERIK - pohledný, sebevědomý, charismatický – vyšší baryton, taneční a herecké schopnosti

O konkurzech do company tohoto muzikálu bude divadlo včas informovat na svých stránkách.

„Těšíme se na vaši hojnou účast. Pokud si nejste zcela jisti, jestli splňujete veškeré požadované podmínky, nebojte se konkurzu účastnit, protože nikdy nevíte, čím okouzlíte,“ dodává všem zájemcům odvahu Ján Ďurovčík.

Komentáře k článku

avatar Romča
0
 
 
Tak to zní zase hodně dobře!!! Že by konečně Kalich připravil po čase něco, na co bych se s chutí (navzdory nechuti pro ono pididivadélko) vracel? :) Vivat Elán!
* Jméno
* Mail
WWW
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Přidat komentář
Storno
* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.