Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Bídníci se vrací

''Mergle za pokoj předem budu chtít, taky už se nemusíte probudit... ''Kdo by neznal muzikálové zpracování slavného románu Victora Huga Les Misáerables. V GoJa Music Hall ožije příběh galejníka Jeana Valjeana a jeho věčného pronásledovatele - policisty Javerta, lásky Maria ke Cosettě a nenaplněnou lásku Eponiny, životní peripetie Fantiny a malého Gavroche, chrabrý odboj studentů na pařížských barikádách pod vedením Enjolrase a nezapomenutelné úskoky hostinských Thénardierových (výborně zachycených v písni "Hlava mazaná"). Na jaře 2012 ožijí Bídníci, kteří nyní hledají své herce. Zúčastnit se můžete i Vy!

Jako první vám přinášíme podrobné informace.

Agentura GoJa vypisuje konkurz na obsazení sólových, dětských (7 – 12 let) a sborových rolí pro uvedení světového muzikálu Bídníci.

Konkursy se konají od 5. 6. do 7. 6.  2011 10:00 až 18:00 v divadle GOJA MUSIC HALL (Pyramida)  na pražském Výstavišti, Praha 7 – Holešovice.

    ''I pád, i smrt je čin!''
  1. Zájemci, zašlete, prosím Závaznou přihlášku, která musí obsahovat:
    a) vyplněný přiložený dotazník
    b) zašlete své současné fotografie (1x portrét, 1x celá postava)
    c) zašlete nahrávku svého zpěvu v doprovodu klavíru (event. orchestru nebo kytary) ve formátu mp3 pomocí našeho dotazníku (max. 2MB) nejpozději do 22. května 2011
  2. Obdržíme-li Vaši kompletní Závaznou přihlášku (viz bod 1), oznámíme vám přesný termín vaší účasti v konkursu e-mailem. Nedodržení termínu (vč. určeného času) z Vaší strany znamená ukončení možnosti účasti v konkurzu.
  3. ''Sen končí, proč já se koncům bráním?''Ke konkurzu požadujeme jednu píseň v českém jazyce (nejlépe lidovou) a jednu dle vašeho výběru. Pokud se ucházíte o konkrétní sólovou roli, připravte si ke konkurzu příslušnou píseň přímo z LES MISÉRABLES.
  4. Noty a cvičební úbor s sebou!
  5. Doprovod korepetitorem zajištěn. Chcete-li pro svůj doprovod použít nahrávku, přineste ji na CD
  6. Agentura Goja si vyhrazuje právo po předběžném výběru některé uchazeče ke konkurzu nepřizvat.
  7. Agentura Goja nehradí náklady, spojené s dopravou na konkurzy, popř. ubytováním či stravováním, ani jiné náklady, popřípadě honoráře. Veškeré náklady na svoji účast v konkurzu si hradí uchazeč sám.
  8. ''Vzkažte jí, co sám jste čet z mých dlaních...''
  9. Účastník konkurzu bere na vědomí a souhlasí s tím, že jeho výkon při konkurzu bude pro pracovní účely zaznamenán na audio a video záznam.
  10. Úspěšní účastníci konkurzu musí být produkci k dispozici k obnovenému nastudování v časovém rozmezí leden – březen 2012.

Přihlášku vyplníte na stránce www.goja.cz/bidnici

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.