Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

MDB pod širým nebem

MDBCelkem čtyři populární tituly se vystřídají v romantickém prostředí Biskupského dvora pod Petrovem. Po loňském uvedení divácky velmi vřele přijatých představení hraných pod širým nebem v úžasných přírodních kulisách Biskupského dvora Moravského zemského muzea se Městské divadlo Brno rozhodlo i letos hrát několik inscenací právě zde. Pravdou je, že "divadlo" má uprostřed romantického prostředí pod Petrovem nebývalou atmosféru a přináší o to kouzelnější zážitek.

Začátek letošního léta přivítá na nádvoří Biskupského dvora hned čtyřmi inscenacemi - v červnu rozpustilou operetkou Mam´zelle Nitouche a muzikálovou baladou Cikáni jdou do nebe, v červenci pak muzikálovou féerií Sny svatojánských nocí a slavnou romantickou hrou o posledním z rytířů Cyrano z Bergeracu. Začátky jsou vždy ve 20:30 a hraje se za jakéhokoliv počasí.

23. - 25. června MAM´ZELLE NITOUCHE
28. - 29. června CIKÁNI JDOU DO NEBE
1. - 3. července SNY SVATOJÁNSKÝCH NOCÍ
8. - 10. července CYRANO Z BERGERACU

Biskupský dvůr Moravského zemského muzea nabízí jedno z nejklidnějších
a nejromantičtějších prostorů v Brně. Poskytuje Brňanům i návštěvníkům jedno z nejkrásnějších panoramat Petrovského dómu včetně renesančního paláce s arkádami.  Biskupský dvůr je krátce rekonstruován – rekonstrukce se uskutečnila ke konci roku 2009.

Cílem je nabídnout Brňanům a návštěvníkům moravské metropole příjemné kulturní prožití volných chvil v dosud neobvyklém, a řekněme i v této době méně známém prostředí. Důležitým záměrem pro příští období je také rozšíření nabídek a zvýšení motivace příjezdů a pobytů v oblasti zážitkové turistiky v průmyslu cestovního ruchu v Brně i na jižní Moravě.

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.