Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Lucie Broučková, skvělá tisková mluvčí MDB, tragicky zemřela

Lucie Broučková (foto Jef Kratochvil)Lucie Broučková byla manažerka a mluvčí Městského divadla v Brně, pro které pracovala 17 let. Osobně jsem ji znal, komunikovali jsme spolu, když jsme domlouvali fotografování. Vždy byla milá, úsměv z tváře jí skoro nemizel, nepříjemné věci uměla podat tak lidsky, že se nakonec moc nepříjemnými nejevily.
Bohužel, tato skvělá žena zemřela v neděli 28. srpna 2011 odpoledne. Bylo jí 36 let.

Stalo se tak při tragické srážce dvou osobních automobilů u Rakvic na Břeclavsku. Fiat Lucie Broučkové po nehodě (foto HZS Jihomoravského kraje)Lucie Broučková zahynula ve svém Fiatu poté, kdy jí na křižovatce nedala přednost Volha. Náraz byl tak silný, že auto srazilo reklamní poutač a skončilo na střeše. I přes rychlou pomoc záchranářů Lucie svým zraněním na místě podlehla. Zanechala po sobě pětiletého syna.

Vím, že slova těžko vyjádří bolest, kterou cítím. Přesto chci říci, že já osobně i celý server Musicalnet vyjadřují všem jejím blízkým, kolegům i přátelům hlubokou soustrast, protože odešel dobrý člověk, kterého jsem si osobně velmi vážil.

Michal Škvor

Komentáře k článku

avatar Dr. Tomáš Hejzlar
0
 
 
Božena Němcová by právem dodala: Šťastná to žena. Nám však bude chybět!
* Jméno
* Mail
WWW
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Přidat komentář
Storno
* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.