Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Popelka pokřtila své CD

Společná fotka přítomných v kostýmech i nekostýmechZnáme ji všichni - skromnou pohádkovou Popelku, ze které se stane krásná princezna a provdá se za prince. Tento příběh už inspiroval řadu umělců k televiznímu, filmovému, divadelnímu, muzikálovému i baletnímu zpracování. Světovou premiéru z něj však udělá scénárista a režisér Jindřich Šimek. Čím světovou? Pojetím muzikálu na ledě.

Uvítání v podobě urozené dámyKe všem přípravám před uvedením premiéry 1. 11. 2011 v Tesla Aréně v Praze patřil i křest CD Popelka. Jeho organizátoři pro něj zvolili místo takřka pohádkové - nádherné prostory hotelu Alchymist.

Při příchodu do složitého hotelového komplexu novináře vítaly postavy, které na sobě měly kostýmy přímo z představení. Nechyběl mladičký kuchtík, sloužící, urozená dáma... prostě od začátku se bylo na co dívat a co fotit.

Roli kmotrů přijali Karel Gott a Lucie Bílá. Křtu byli přítomni účinkující Sabina Laurinová, Leona Machálková, Hanka Křížková, Magda Malá, Dana Morávková, Leona Černá, Adéla Gondíková s bratrem Daliborem, Vlastimil Harapes, Martin Dejdar a další známé osobnosti showbyznysu.

Karel Gott a Lucie Bílá byli kmotry CDPři představeních se můžete těšit na hlas Ondřeje Rumla coby prince, na hlas Lucie Bílé, která nazpívala Popelku, nebo živě třeba na Jiřího Korna, Josefa Vojtka, Martina Poštu, Renátu Podlipskou a další zpěváky a herce.

Účinkovat bude i 40-ti členný krasobruslařský sbor, v čele se sólisty předních krasobruslařských show, které vybírala mistryně světa v krasobruslení Radka Kovaříková.

Křížková, Malá a Laurinová vytvořily na křtu dokonale vyparáděnou trojiciAkce probíhala ve veselém duchu. Hanka Křížková se svými "dcerami" Magdou Malou a Sabinou Laurinovou zatancovala taneček na choreografii přímo z představení. Karel Gott si na akt křtu humorně přinesl a krátce představil své nedávno vydané CD se záminkou, že je pro Lucii Bílou a že je rád, že se vše pokřtí jednou ranou.

Šampaňské olízané rovnou z pokřtěného CD... Kdo se může pochlubit takovýmto nevšedním zážitkem?Úsměv na tváři určitě vyvstanul všem přítomným při dovádění a skotačení malé dcerky krasobruslařky Radky Kovaříkové a režiséra i scénáristy Jindřicha Šimka. Když totiž na jevišti zlobila, byla odvedena pryč z jeviště jen proto, aby se tam po chvíli zase vrátila, byla vzata do náruče, a poté se velmi rafinovaně dostala do středu dění. Tak dlouho se dožadovala pozornosti na jevišti, až jí pozornost byla dopřána. A protože dostala šanci, i ona mohla také svým způsobem pokřtít CD, i ochutnat šampaňské. Její ryze dětský přístup ke křtěnému CD promluvil za všechny. Prostě Popelka je k nakousnutí.

Tomáš Trapl a Leona Černá se také zúčastnili křtu CDMuzikál na ledě bude romantickým příběhem v krásných dobových kostýmech Romana Šolce, také viděných na křtu CD. Hudba Petra Maláska a texty písní Václava Kopty jistě doplní i nevšední filmová projekce a světelné efekty.

Co ještě zmínit pár dní před ledovou premiérou? Neváhejte, ať jste z Prahy, Pardubic, Liberce, Ústí, Varů, Plzně nebo Budějovic. Přidejte se i vy ze Znojma, Brna, Zlína, Ostravy a Hradce.

Nechte se okouzlit ve dvanácti městech České republiky světovou novinkou - Popelkou na ledě.

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.