Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Casanova si vybíral

Zdeněk Barták, autor hudby k muzikálu, doprovázel účastníky na klavírDo zámku Hluboká nad Vltavou již tento rok zavítá nový muzikál Casanova. Spousta diváků už viděla dva předchozí zdařilé muzikály Noc na Karlštejně či Romeo a Julie, a tak se jistě nemohou dočkat toho třetího. Muzikál by se měl uvádět už v červenci a srpnu tohoto roku. 21. a 22. ledna se konal konkurz na role do tohoto díla a my jsme z něj pro vás připravili krátký článek a fotografie.

Porota v zápalu rozhodováníMuzikál Zdeňka Bartáka a Petra Markova přilákal spoustu zájemců. Konkrétně se prvního kola konkurzu zúčastnilo osmdesát pět lidí (ve věkovém rozmezí od 9 do 65 let). Šestičlenná porota byla složena z autora hudby Zdeňka Bartáka, autora hudebního aranžmá a nahrávky Daniela Bartáka, režiséra Davida Codyho, choreografky Petry Parvoničové, dirigenta Martina Peschíka Eliška Ochmanová - mohli jsme ji vidět v Noci na Karlštejně na zámku Hlubokáa šéfproducenta celého projektu Zdeňka Pikla.

Mezi adepty jsme mohli vidět známé tváře, ale i tváře neznámé, které zpívali, hráli a tančili před porotou poprvé, přesto všichni podávali skvělé a úctyhodné výkony. Vzhledem k velkému zájmu proběhne 5. února pokračování prvního kola konkurzu a zúčastní se ho dalších šedesát zájemců. Vybraní účastníci z prvního kola postoupí do druhého, konajícího se 19. února, ze kterého by mělo vzejít kompletní obsazení sólových a dalších rolí muzikálu Casanova.

Všem účastníkům konkurzu přeje Musicalnet hodně štěstí!

Sám šéfproducent Zdeněk Pikl musel předvést své taneční umění Pohybová složka byla neodmyslitelnou součástí konkurzu Petra Parvočinová předvádí účastníkům konkurzu základní prvky z připravované choreografie Choreografka dává účastníkům pěkně zabrat
Víta Bečváře můžete znát například z fan představení Kleopatry a Angeliky Lukáš Randák hrál jak v Noci na Karlštejně, tak Romeovi a Julii Jan Kopečný se taktéž zúčastňoval obou představeních na Hluboké, objeví se i v tomto? Zuzana Benešová - kteroupak roli získá?

Komentáře k článku

avatar Pavel Surý
0
 
 
Super. Už se těším, až to bude na zámku!
* Jméno
* Mail
WWW
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
Přidat komentář
Storno
* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.