Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Mauglí v městském pralese hledá své kolegy

Gábina Osvaldová a Ondřej Soukup spolu připravují další muzikálDivadlo Kalich, Ondřej Soukup a Gábina Osvaldová připravují další muzikál - tentokrát se bude jmenovat Mauglí - autorské duo se už dlouho sbíralo pro tento námět inspiraci a nyní přešlo k dalším realizačním krokům. Režisérem bude SKUTR a bude to pěkná divočina. Kdo by se měl nového muzikálu chuť zúčastnit, má příležitost. Informace o konkurzu se dozvíte v tomto článku.

Jací účinkující vzejdou z konkurzu tentokrát?Konkurz se uskuteční formou workshopu ve dnech 21. – 23. 1. 2013 v Divadle Kalich. Registrace na konkurz proběhne pro všechny 21.1. 2013 mezi 8:00 - 10:00 ve foyeru divadla. Všichni zájemci musí počítat s účastí ve všech třech dnech. Každý den bude probíhat výběr postupujících dle toho, jak budete v rámci konkurzu úspěšní. Na tento konkurz jsou zváni všichni ti, kteří mají herecké, pěvecké a taneční schopnosti, bez rozdílu dosavadních úspěchů, odehraných rolí či company v jiných projektech. Tento konkurz není věkově omezen.

V rámci výběru se bude klást důraz na herecké, pěvecké a pohybové vlastnosti. Výrazný obličej (divný, zvláštní vzhled) může být výhodou.

Kolik účastníku se zúčastní konkurzu? Můžete být jedním z nichZájemci si připraví jednu svou nejreprezentativnější píseň (+ hudební základ) a jednu zadanou Divadlem Kalich. Páni budou zpívat píseň s označením páni a ženy budou zpívat píseň s označením ženy. Písně si můžete stáhnout níže.

V rámci konkurzu proběhnou taneční tréninky, proto je nutné počítat s vhodným oblečením.

TANEČNÍ OBLEČENÍ SEBOU!!!

HUDEBNÍ A TEXTOVÉ PODKLADY PRO KONKURZ:

Texty písní ke konkurzu

Noty k písni - páni

Píseň_demo - páni

Píseň_základ -páni

Noty k písni - ženy

Píseň_demo - ženy

Píseň_základ - ženy

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.