Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

MDB vypisuje konkurz... do CATS!

Cats se vrací... nyní na Moravu!Ne, není to chyba! Slavné Kočky se opět vrátí do Čech, respektive na Moravu. Od jejich premiéry v listopadu 2004 na pražské scéně Divadla Milenium uběhlo ve Vltavě už hodně vody. Kočičky přinesly mnoho radosti, nejmenší návštěvníci milovali své 'čiči', když se s nimi mazlili během představení. Mnoho diváků zarmoutilo, když v září 2005 pražský producent oznámil, že Cats končí. Právě nyní, osm let po pražské premiéře, oznámilo Městské divadlo Brno, že vypisuje konkurz do tohoto slavného muzikálu, který bude mít svou premiéru 4. května 2013 na scéně MDB.

Městské divadlo Brno vypisuje konkurz na obsazení hlavních a vedlejších rolí pro nově připravovaný muzikál A. L. Webbera CATS (KOČKY) ve dnech 2. a 3. března 2013.

1. kolo konkurzu (2. března) – pěvecká a taneční část

2. kolo konkurzu (3. března) – pouze vybraní z 1. kola (užší výběr)

Grizabella a její nejslavnější píseň MemoryPodmínky:-  věk: 17 - 30 let
-  pěvecká a taneční průprava
-  herecké zkušenosti
-  zaslání online přihlášky s fotem
-  zpěv:  připravte si dvě libovolné písně

Vlastní notové materiály či podklady pro zpěv si účastníci vezmou s sebou! Korepetitor a zvukař budou u konkurzu zajištěni divadlem.

Online přihlášky lze zasílat nejpozději do 28. 2. 2013 prostřednictvím formuláře na internetových stránkách či na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.