Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Konkurz na Fantoma opery je tu!

Fantom opery v Česku!He’s there the Phantom of the opera, beware the Phantom of the opera! Ano, čtete dobře. V České republice snad nejvíce muzikálovými fanoušky chtěný světoznámý muzikál z pera Andrew Lloyd Webbera, Charlese Harta a Richarda Stilgoe Fantom opery, který se pyšní titulem nejdéle uváděného muzikálu na New Yorské Broadwayi, se skutečně brzy objeví v hlavním městě České republiky! Podrobnosti naleznete v našem článku.

Fantom odvádí Christine do podzemíPremiéra nejnákladnějšího muzikálu všech dob se odehraje v GOJA Music Hall pod záštitou Dr. Františka Janečka ve spolupráci s The Really Usefull Group Ltd. London. Získání této licence nebylo vůbec jednoduché, nakonec se ale tak stalo díky svolení londýnských majitelů práv a licencí a díky producentovi Siru Cameronu Mackintoshovi, který stojí za takovými muzikály jako jsou Les Misérables, Mary Poppins, Oliver!, Cats nebo Miss Saigon.

 

Konkurzy na celé obsazení se budou konat 6. - 10. října 2013 v divadle GOJA Music Hall na pražském Výstavišti.
Přihlášku, notové party a další podrobnosti potřebné ke konkurzu se dočtete na stránkách agentury GOJA www.goja.cz.
Všem kteří se plánují zůčastnit přejeme hodně štěstí a úspěchu.

 

Nejpestřejší scéna muzikálu - MasqueradeV představení samozřejmě bude živý orchestr. Uvidíme velkolepé kostýmy, masky, scénu, triky, jevištní proměny. O uhrančivé hudbě geniálního skladatele, díky jehož osobě vznikla hudba pro muzikál Jesus Christ Superstar, Cats, Evita a další, snad ani nemá cenu mluvit.

Teď můžeme přemýšlet nad tím, kdo získá role v tomto celosvětově uznávaném a oblíbeném muzikálu Jedna ze scén, při kterých vás mrazí...– s pěveckými a tanečními party si totiž opravdu neporadí každý. Je také evidentní, že „zvládnout“ muzikál po technické stránce nebude vůbec jednoduché ani levné. I když před námi možná leží ještě několik otazníků, jisté je, že Fantom opery skutečně bude děsit ansámbl v divadle v Praze.

Jaké je vaše vysněné obsazení Fantoma opery? Napište nám vaše názory a tipy do komentářů a sledujte s námi další vývoj v cestě za zrozením pražské inscenace Fantoma opery!

Trailer k londýnskému představení na West Endu zde.

Zdroje fotografií: thelmagazine.com, blogs.phoenixnewtimes.com, blogs.naplesnews.com

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.