Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Iago zradil diváky

Končí muzikál Iago dříve, než začal?Muzikál Iago, který měl mít premiéru 13. února 2014, se odkládá. Tak právě to dnes ohlásila produkce muzikálu na svých facebookových stránkách. Informace není jinak komentována - pouze tím, že se tak rozhodli z vážných technicko-organizačně-ekonomických důvodů. Bohužel však nebyl uveden žádný konkrétní termín - doslova se píše "na neurčito". Dokonce ani na oficiálním webu není žádná takováto zmínka uvedena.

"V průběhu příprav se ukázalo, že toto dílo si zaslouží daleko delší přípravy včetně technického i ekonomického zabezpečení. A byla by velká škoda, kdyby se tomuto muzikálu čehokoli z toho nedostávalo. Doufáme, že toto nepopulární odložení premiéry muzikálu neublíží, ba právě naopak." Tolik vyjádření produkce. Uvidíme, jak se k celé věci vyjádří sám Janek Ledecký.

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.