Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Mamma Mia! bude patřit k létu

Mamma Mia! se vracíJeden z nejúspěšnějších světových muzikálů Mamma Mia! založený na písních skupiny ABBA v jedinečné české verzi, kterou v Kongresovém centru Praha vidělo přes 280 000 diváků uvede Divadlo Hybernia v exkluzivních 32 představeních v době od 13. 7. do 18. 7. 2017. Denně se tak můžete těšit na největší hity jako „Super Trouper“, „Chiquitita“, „Money Money Money“, „The Winner Takes It All“, „I Have A Dream“, „Our Last Summer“, „Dancing Queen“ nebo „Mamma Mia“ v českém překladu a s texty Adama Nováka.

Potkáme zde známé umělceMamma Mia! je doslova zahraničním fenoménem. Muzikál měl premiéru v Londýně v dubnu 1999 a ihned se z něj stal divácký hit. Uvedl se ve více než 270 městech po celém světě, vidělo ho 54 miliónů diváků a vydělal přes 2 miliardy dolarů. Velký úspěch oslavila také filmová verze z roku 2008, ve které hrály ty největší filmové hvězdy jako Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgard, Amanda Seyfried nebo Julie Walters.

Skvělí tanečníci v úžasných choreografiíchPříběh vypráví o životě na malém řeckém ostrově. V předvečer své svatby pozve Sophie, v touze poznat svého pravého otce, tři muže, kteří se před dvaceti lety mihli životem její matky. Toto nečekané setkání po letech přinese nejednu komickou situaci… Zcela nové uvedení tohoto muzikálového hitu mělo premiéru v prosinci 2014. Samozřejmostí je živý orchestr, velkolepá výprava a obsazení nejznámějších českých umělců. To vše pod taktovkou ostříleného českého režiséra Antonína Procházky.

Letní osvěžení v podobě muzikálu v divadle HyberniaVíce informací naleznete na oficiálním webu www.mammamiamuzikal.cz

Délka představení je 150 minut (2,5 hodiny) včetně přestávky.

Obsazení
Donna Alena ANTALOVÁ / Leona MACHÁLKOVÁ / Daniela ŠINKOROVÁ / Helena VONDRÁČKOVÁ
Sophie Hana HOLIŠOVÁ / Ivana KOROLOVÁ / Petra VRASPÍROVÁ
Sky Michael FORET / David GRÁNSKÝ / Jan KOPEČNÝ / Tomáš SMIČKA
Harry Petr KOTVALD / Pavel VÍTEK / Tomáš TRAPL
Bill Petr KOLÁŘ / Oldřich KŘÍŽ / Bořek SLEZÁČEK
Sam Bronislav KOTIŠ / Jiří LANGMAJER / Roman VOJTEK
Tanya Radka FIŠAROVÁ / Adéla GONDÍKOVÁ / Olga LOUNOVÁ / Michaela NOSKOVÁ
Rosie Jitka ASTEROVÁ / Jaroslava KRETSCHMEROVÁ / Hana KŘÍŽKOVÁ / Olga LOUNOVÁ
  a mnoho dalších...

Změna obsazení vyhrazena. Vstupenky nelze zakoupit na vystoupení konkrétního umělce. Z organizačních důvodů nemůže produkce garantovat termíny vystoupení jednotlivých interpretů.

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.