Musicalnet.cz

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Creative Commons License
Email Tisk

Konkurz na Fantoma opery

tn Phantom04Příznivci světoznámého muzikálu Andrewa Lloyda Webbera Fantoma opery se dočkali českého uvedení 13. září 2014, kdy proběhla v Goja Music Hall na pražském Výstavišti premiéra a nádherné tóny velkolepé hudby divadlo rozeznívaly až do prosince 2016. Nyní připravuje společnost GOJA, Agentura Gott–Janeček znovuuvedení tohoto muzikálu, a to na 14. září 2018.

Všichni zájemci o sólové, sborové, taneční role, ale i hudebníci a ostatní profese mají možnost se zúčastnit konkurzu, který je vypsán agenturou GoJa ve spolupráci s RUG Ltd. LONDON. Konkurz proběhne 27. –29. listopadu 2017 v divadle Goja Music Hall na pražském Výstavišti, Praha 7 – Holešovice. Veškeré podrobnosti, podklady a přihlášku naleznete na stránkách www.fantomopery.cz.

Komentáře k článku

* Jméno
* Mail
WWW
Přidat komentář
Opište kód   
ChronoComments by Joomla Professional Solutions
 
Sdílej na Facebooku

Creative Commons

Creative Commons License
Photo & text by Michal Škvor & team Musicalnet.cz is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Unported License. Based on a work at www.musicalnet.cz

Certifikace

Tyto stránky jsou archivovány v systému Národní Knihovny v projektu

 STRÁNKY ARCHIVOVÁNY NÁRODNÍ KNIHOVNOU ČR


Musicalnet.cz

Copyright © Michal Škvor & team, 2004 - 2024 pro Musicalnet.cz. Všechna práva vyhrazena. Fotografie ani články nelze používat na jiných webech bez písemného svolení autorů.
Joomla! je svobodný software šířen pod GNU/GPL licencí.